Muníciók 2024-re

Vendég(ek): Süveges Imre
Házigazda: Bali Mónika
Dátum: 2024-02-05

❓Mik a munícióink erre az évre? A megszokott ima-böjt-adakozás-Szentírásolvasás mellett az irgalmas szívet emelte ki a Küldöttek órája új epizódjában Bali Mónika, és vendége, Süveges Imre apostoli szolgáló, az Omega Hálózat vezetője, az Omega Budapest vezető pásztora.

❗Róma 2:4 “Avagy megveted az ő jóságának, elnézésének és hosszútűrésének gazdagságát, nem tudván, hogy az Istennek jósága téged megtérésre indít?” És ha már megismerted a mennyei kedvességet, légy irgalmas, mert a Te Atyád is az.

Ezt a menüt kínáljuk:
????KÜLDETÉS: mindig fontos céllal történik, a legkiemelkedőbb mennyei küldött volt az Úr Jézus Krisztus. Istennel való kapcsolatunk indulásakor kezdődik a tanítványozás, utána válhatunk küldöttekké. Tovább kell adnunk a felismeréseinket, a megértéseinket – egyetemes és személyes küldetés. Próféták/prophétész: szószóló, amely a héber nabi/küldött fordítása.
????BÖJT:” Ez a fajta nem megy ki másként, csak imádság és böjt hatására.” Márk 9:29. – A júdaista szokásjogban Jézus földi szolgálata előtt a démonnak meg kellett neveznie magát, de ha néma volt/lett az áldozata, akkor nem tudott bemutatkozni. A démon. De jött Jézus!
????A leendő Omega Rendezvényközpont nem csak az Omega gyülekezeteket szogálja ki, teret ad össz-magyar gyülekezeti szinten az élő hitű közösségeknek; olyan események színhelye lesz, ahol nemzet-tudatú testvérek a nemzetért tesznek, és azért imádkoznak egységben.
????A hamarosan induló Együtt, másokért podcastban keresztény mozgalmak és egyházak vezetőivel beszélget Imre pásztor, apostoli szolgáló, és – ahogy elhangzik a holnapi beszélgetésben – nyitott arra is, hogy a történelmi egyházakhoz tartozó elhívott szolgálókkal készítsen interjút.
????Kezazah ceremónia – Eltörni, letörni, szétválasztani, megszégyeníteni.
A Lukács 15. a tékozló fiú példázatát meséli el,, nyomot hagyva évezredek óta szinte minden művészeti ágban és a Bibliaiskolákban. Vajon hallottad már ennek a legmélyebb, a legárnyaltabb magyarázatát?
– Amikor valaki elhagyta a közösséget, elherdálta az örökségét, pláne pogány házában, mégis hazatért, a közösség eléfutott, a lábainál cserepeket darabokra törte, jelezve, hogy így törte össze a közösséghez fűződő kapcsolatát ez a zsidó ember, nem kívánatos személy többé. Megtették, mielőtt, hazaért a családjához. De! Az apa eléfutott, ölelgette, puszilgatta a disznóktól bűzlő (zsidó) fiút. ????

Ússzunk az archívumban