Nem Véleményvezérek, hanem Követők

Gyorsuló világ – gyorsuló médiaműfajok, de nekünk követési távolságban kell maradni adásban is, ami aktualitások feltárását is jelenti: Ha a zsidósággal szemben áll a fél világ, akkor mi mit tegyünk? – erre a kérdésre épült a Médiazaj helyett – beszélgetések a kiegyensúlyozott életért című podcast új adása.

Ifjúsági vezetők ezúttal Bali Mónika vendégei: Süveges Dániel az Omega Miskolc gyülekezet lelkipásztora, az iFeszt – A keresztmetszet Ifjúsági, keresztény felekezetközi misszió vezetője, Varga László az Omega Budapest Gyülekezet Ifjúsági Szolgálatának vezetője, és Benedek Ruben az Éden Gyülekezet lelkipásztora.

Hangolódj!
???? A zsidók szellemi tőkéje évezredek óta zavarja minden más vallás és az ateizmus “híveit”.
???? A világpolitikai események olyan lelki megrázkódtatást okoznak keresztény fiatalokban is, hogy felismerik: nem működnek korábbi mechanizmusok, a vloggerek, influenszerek nem tudnak sem békét, sem reményt, sem valódi irányt mutatni.
???? A bibliai próféciák manifesztációja frontális lelki ütközés a 16-30-as keresztény korosztálynak, döntéshelyzetbe kényszeríti őket – és fáj a kényszer.
???? Hogyan írják át magyarországi keresztény ifjúsági események programját ezek a világban most zajló forrongások?

????iFeszt – A keresztmetszet, Követési távolságban, október 27-28.
❗ https://ifeszt.hu/regisztracio/
▪ Isten számára elérhetőnek lenni, hallótávolságban maradni, nyitott szívvel élni – követőként, hogy lássuk a lába nyomát, ez feladat.
▪ Hogyan működik Jézus ma, mint influenszer?
▪ Miért nincs szükség keresztény Véleményvezérekre?

????ÚjGenerációs – Catch the fire ????, november 4. – Csak szolgálóknak!
❗ https://www.facebook.com/UjGeneracios
▪ Kapj lángra! Oké, de hogy lehet ezt tanítani?!
▪ Keresztény esemény: amíg valaki a színpadon beszél, addig Isten a Hozzá, a Miatta érkezett fiatalokhoz szól.

Ússzunk az archívumban