Leborulva – Szabó Robi és Évi, Csalók Laci és Evelin

Rád tartozik ez a dolog, cselekedj! (Ezsdrás 10:4)
Holnap reggel 9 órától kerekasztal-beszélgetés a Leborulva 24 órás dicsőítésről Szabó Róberttel, feleségével Szabóné Rácz Évával, Csalók Lászlóval és feleségével, Csalók Evelinnel
???? Két házaspár élete/szolgálata egy szívvé formálódva: Robi és Évi a Redeemed ruházati márka és a felnezek.hu evangelizáció megálmodói és megvalósítói, Laci és Evelin dicsőítők, az Átitat Omega Budapest imádó alkalmak házigazdái és vezetői.
???? A 2023 május végén tartott 24 órás dicsőítő szolgálatot már együtt szervezték; küldetésük az evangelizálás és a dicsőítő kultúra kialakítása Magyarországon. Munkájukat közel 100 fős szolgálói csapat segítette.
Nemcsak a szervezők, hanem valamennyi (15) részt vevő dicsőítő és csapat célja, hogy a világ felé közvetítsék: az Úr Jézus Krisztus nevében és Jézus miatt össze tudunk fogni.
???? A teljesség igényével a részt vevő dicsőítők és csapatok:
Békési Kegyelem Gyülekezet, Mennydörgés, Agapé Worship, Szegedi Otthon Gyülekezet, Horváth Piri, Omega Budapest Dicsőítő Csapat, Baranyi Barna/ WANA Mozgalom, iFeszt Dicsőítő Csapat, Fridvalszki Gréta, Zámír projekt, Miskolci Omega Gyülekezet, Alábástrom Projekt, Worship Night, Hellinger András, Csalók Laci és Dicsőítő Csapata
A beszélgetésben elhangzottak közül egy igazi Manna: a dicsőítés szintjei.
1. Hálaadás – ez a kapu, ahol kinyitod a szívedet, felemeled a tekintetedet az Atyára. A hálaadás egyik hozadéka az, hogy elkezd benned kialakulni a bizalom Isten felé.
2, A dicséret szintje – dicsérjük Őt azért, amit cselekedett és cselekszik.
3, Az imádat nem Isten keze munkájáról szól. Az imádatban Isten lényegét érezzük, tapintjuk és látjuk meg. Ennek tudatában és megtapasztalásában nem bírjuk levenni Róla a tekintetünket. Nem azért dicsérjük amit tett és tesz, hanem az Ő valóságát ragadjuk meg, azt, Aki Ő, a Vagyok. Ez a dicsőséges jelenlét. Közben nem fizikai valónkat éljük meg, hanem a szellemi lényegünket. (CSE)
Ússzunk az archívumban