Karácsonyra hangoló a Soulnote duóval 2. rész

Podcast: Kapocs
Házigazda: Majoros Szidónia
Dátum: 2023-12-28

Milyen mély a te szereteted? Szólhat egy szerelmes dal Istennek? A Soulnote duó nemcsak dalban teszi fel a kérdést, hanem a beszélgetés fő témája is ez.

???? ???? ???? ????A karácsonyi Kapocs dupla adásának 2. részében Majoros Szidi folytatja a beszélgetést a nemrégiben megalakult Soulnote duóval, vagyis Parragi Rebeka énekes, dalszerzővel és Bolyki Tamás gitáros, zeneszerzővel. A tehetséges fiatal Jazz zenészek ma is ünnepi hangulatot teremtenek a stúdióban, hiszen most is zenélnek nekünk!

További előzetes, hogy hangolódj!
???? Kedves és személyes megéléseket is hallhatunk. Rebeka egy gyerektáborban tapasztalta meg: egy bátorítást hallott egy számára kellemes hangon, és úgy képzelte, Jézusnak is ilyen hangja és üzenete lehetett még földi életében.
???? Sok jézusi történetben szavak hangzanak el. Milyen lehetett Jézus hangja? Vagy mitől változtak meg az emberek? Jézus valószínűleg olyan lelkülettel és olyan szellemi jelenléttel szólhatott, hogy megérezték belőle az emberek Isten szeretetének a mélységét.
???? Semmi és senki sem választhat el minket Isten szeretetétől – írja Pál apostol a rómaiaknak (Róma 8, 31-39). Péter apostol pedig azt írja, Isten a szeretet.
???? A valódi bizonyság: Tamás elmeséli, hogy régi ismerősei látják rajta, hogy megváltozott és szeretetteljesebb, amióta visszatért az aktív hitéletéhez. A Covid alatt pánikrohamokat élt meg, és semmi más hathatós segítség nem adódott, csak az ima, az, hogy “fölfelé tekintett”.
???? Az ember hitében mélyül, ha szolgál. Ilyenkor duplán bújunk Krisztus bőrébe.
???? Vajon a beszélgetés végére kiderül: How deep is Your love? ❤️ És a tiéd?

Ússzunk az archívumban