Egészséges maszkulinitás, 3x

Egészséges maszkulinitás, 3x

A zsidó hagyományban „erdőben született gyermeknek” nevezik azokat, akik mentséget keresnek a felelőtlenségre. (Ben Shapiro) Innen indult ez a kerekasztal: Miért menekülnek a férfiak?

???? Az Olyan otthonos – Bepillantás az Omega Gyülekezetek mindennapjaiba című Podcast új epizódjában Bali Mónika vendégei: Bedő Imre közgazdász, a Férfiak klubja Társadalmi szervezet alapítója, Gáspár Zsolt a Továbbjutás Rendezvénykert tulajdonosa, vezetője, az Omega Budapest Gyülekezet média szolgálatának vezetője, podcaster, Tursics Olivér, korábban válogatott kosárlabdajátékos, aki ma már nem csak szabadidejében ír dalokat, zenét szerez.
???? A beszélgetés egy, a kisfiúként Istennek fogadalmat tevő, a korábbi csajozós, és egy ex-ösztönlény megértéseire, élettapasztalataira, Bibliaismeretére épült.

Hangolódj!
???? Hogyan szeretgeti a Mindenható a férfit?
???? A kisfiúk és a fiatal férfiak is figyelik a jó férfi mintákat: járás, beszéd; olyan élettapasztalatokat akarnak szerezni, mint a példaképük, és a mintákból építkeznek.
???? Miért egy férfi példára néznek fel a férfiak? Miért nem elég egy nő “tanítása?
A sportban a férfi napi szinten tanulja a férfias hozzáállást: hogyan védekezz, hogyan reagálj a támadásra, hogyan tiszteld az ellenfelet, hogyan fogadd el alázattal a vereséget.
???? Talán már nem is kérdés: Miért van szükség a Férfinak teremtve című kurzusra ???? Részletek: omegakepzes.hu

Ússzunk az archívumban